Blog

News about our Company.

Spitali i Gjakovës furnizohet me MEGADYNE™

Uncategorized
Solution D Medical furnizon spitalin e Gjakovës me gjeneratorin elektrokirurgjikal MEGADYNE™ nga Ethicon/Johnson&Johnson. Gjeneratori elektrokirugjikal MEGADYNE™ siguron modalitete të ndryshme monopolare për prerje dhe koagulim si dhe modalitetet bipolare për…
Read More
Menu